Kirjoitettu

Netin Parhaat Excel-pohjat Yrityksille

Excel Pohja

Haussa sopivat excel-pohjat? Osaat Excelin peruskäytön, mutta vaativammat kaavat ja VBA-koodi ovat sinulle haastavia? Etsit sopivaa pohjaa vaikkapa projektinhallintaan tai kirjanpitoon?

Tervetuloa asioimaan excelpohjat.fi sivustolle. Sivustomme tarjoaa valmiita Excelpohjia sekä yritys että yksityiskäyttöön. Ammattilaisten suunnittelemat pohjamme auttavat yritystäsi keskittymään olennaiseen.

Älä turhaan paini laskentataulukoiden kanssa tuntikausia ja aloita aina töitäsi alusta. Standardoi tekemistäsi tehokkailla pohjilla ja opi halutessasi samalla kaavojen salat. Sivustoltamme löydät sekä yksinkertaisia kevytversioita että monipuolisempia pro versioita tyypillisimmistä yritysten tarvitsemista laskentataulukoista. Pyrimme täydentämään valikoimaamme jatkuvasti ja uudet ideat ovat tervetulleita.

Älä anna pohjiemme kliinisen ulkoasun hämätä sinua, sillä kyseessä on aina täysin standardeja  excel-tiedostoja jotka ovat käytettävissä Microsoft Excel 2010 ohjelmalla sekä kaikilla uudemmilla versioilla. Pyrimme aina ensisijaisesti tekemään pohjistamme täysin makrovapaita (ilman riviäkään VBA-koodia), mutta tietyt toiminnot kuitenkin edellyttävät VBA-koodin sisällyttämistä pohjiin. Makrot ovat kuitenkin aina toteutettu niin, ettei käyttäjän tarvitse niistä erikseen huolehtia. Käyttäjän pitää vain hyväksyä makrot tiedoston avaamisen yhteydessä. Kaikki tuotteemme sisältävät käyttöohjeen videoformaatissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *